Close

Tarieven

Grafisch en Website Ontwerp Tarieven

Je wilt een gebruiksvriendelijke website of een mooi design, maar wat kost dat eigenlijk? Ontdek mijn tarieven voor grafisch en website ontwerp. 

Tarieven

Grafisch ontwerp

 • Logo ontwerp €500 - €1.500

  Het bedrag voor het ontwerpen van een logo varieert afhankelijk van de complexiteit van het logo en je wensen. De tarieven van een basislogo begint bij €500. Een logo dat meer complex en uniek is, zal meer kosten.

 • Huisstijl ontwerp €1.500 - €3.000

  Een huisstijl ontwerp omvat het ontwerpen van elementen die de visuele identiteit van een bedrijf weergeven, zoals logo's, typografie, kleuren en afbeeldingen. De kosten voor het ontwerpen van een huisstijl kunnen variëren van €1,500 tot €3,000, afhankelijk van de uitgebreidheid van de huisstijl en de hoeveelheid elementen die ontworpen moeten worden

 • Flyer ontwerp (enkelzijdig) €300 - €800

  Flyers zijn een populaire en effectieve manier om producten of diensten te promoten. Een enkelzijdige flyer ontwerp kan variëren van €300 tot €800, afhankelijk van de complexiteit van de flyer en jouw wensen.

 • Flyer ontwerp (dubbelzijdig) €500 - €1.200

  Een dubbelzijdige flyer biedt meer ruimte voor informatie en beelden, waardoor het effectiever kan zijn in het bevorderen van producten of diensten. De kosten voor het ontwerpen van een dubbelzijdige flyer variëren van €500 tot €1,200, afhankelijk van de complexiteit van de flyer en jouw wensen.

 • Brochure ontwerp (4x A5) €800 - €2.000

  Brochures zijn een effectieve manier om uitgebreide informatie over producten of diensten te presenteren. De kosten voor het ontwerpen van een brochure van 4x A5 kunnen variëren van €800 tot €2,000, afhankelijk van de complexiteit van de brochure en jouw wensen. Elke extra pagina kost tussen de €100 en €200.

 • Verpakkingsontwerp €800 - €2.500

  Verpakkingsontwerp omvat het ontwerpen van verpakkingsmaterialen die producten beschermen en tegelijkertijd een merkbeleving creëren. De kosten voor het ontwerpen van verpakking kunnen variëren van €1,000 tot €3,000, afhankelijk van de complexiteit van de verpakking en jouw wensen.

 • Social media templates ontwerp €200 - €800

  Social media templates ontwerpen zijn designs die specifiek ontworpen zijn voor gebruik op verschillende social media platforms, zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, enz. Het doel is om een consistente en aantrekkelijke visual identity te creëren voor uw bedrijf of merk op sociale media. Het prijsbereik voor het ontwerpen van social media templates varieert, afhankelijk van de hoeveelheid werk en de complexiteit van het ontwerp, tussen €200 en €800.

Tarieven

Web design

 • Basis WordPress website €1,500 - €3,000

  Deze service omvat het ontwerp en de ontwikkeling van een basis WordPress website met 4 pagina's. Deze pagina's omvatten de Homepage, About us, Contact en een extra content pagina. Deze optie is geschikt voor start-ups en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudige online aanwezigheid. De prijs voor dit product ligt tussen €1,500 en €3,000.

 • Uitgebreidere WordPress website €3,000 - €6,000

  Deze service omvat het ontwerp en de ontwikkeling van een uitgebreidere WordPress website met meer dan 5 pagina's. Dit is geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreidere online aanwezigheid, met meer inhoud en pagina's. De prijs voor dit product ligt tussen €3,000 - €6,000

 • E-commerce functionaliteiten €1,500 - €3,000

  e-commerce functionaliteiten - Als u een e-commerce website wilt hebben, kunt u deze functionaliteit aan uw website laten toevoegen. Dit omvat het installeren van een e-commerce plugin en het ontwerp van productpagina's, winkelwagen en checkout. De prijs voor deze functionaliteit ligt tussen €1,500 en €3,000.

 • Extra pagina (per pagina) €200 - €500

  Als uw website uit meer pagina's bestaat dan de basis of uitgebreide WordPress website, kunt u extra pagina's laten toevoegen tegen een vast tarief. De prijs voor elke extra pagina ligt tussen €200 en €500.

 • Web design (zonder ontwikkeling) €1,500 - €5,000

  Als je op zoek bent naar een nieuw design voor je bestaande website, kan je dit los bestellen. Dit omvat het ontwerpen van een nieuw design voor je website, maar geen ontwikkeling. De prijs voor dit product ligt tussen €1,500 en €5,000.

De prijzen op deze pagina zijn een indicatie voor grafisch ontwerp en web design. Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts een richtlijn zijn en niet als vaste tarieven beschouwd moeten worden. De uiteindelijke prijs voor de opdracht is afhankelijk van de complexiteit ervan.

Heb jij een leuk project?

Laten we samen iets moois maken. Neem gerust contact op! Ik maak graag een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen

De uiteindelijke prijs voor een opdracht is afhankelijk van de complexiteit ervan en hoeveel tijd het in beslag zal nemen. Hoe complexer de opdracht, hoe hoger de kosten. Dit wordt bepaald door de specifieke eisen en verwachten de klant.

Er zijn veel factoren die de complexiteit van het ontwerpen van een logo bepalen, zoals de grootte, kleurgebruik, de uniekheid van het ontwerp en de verwachtingen van de klant. Hoe complexer en unieker het ontwerp, hoe hoger de kosten.

Grafisch ontwerp omvat het ontwerpen van beeldmateriaal zoals logo’s, flyers, brochures, verpakkingen en meer. Webdesign omvat het ontwerpen van een website, inclusief de layout, het gebruik van kleuren en afbeeldingen, en de gebruiksvriendelijkheid.

Een WordPress website is een website die is opgebouwd met behulp van het WordPress content management systeem. Dit maakt het gemakkelijker voor de klant om de website te beheren en te updaten. Een reguliere website is niet gebouwd met behulp van een CMS en is meestal duurder en complexer om te beheren.

Een basislogo-ontwerp omvat een eenvoudig en stijlvol logo, gebaseerd op de specificaties van de klant. Dit kan een tekstlogo of een symbolisch logo zijn, afhankelijk van de wensen van de klant.

Een huisstijl-ontwerp omvat het ontwerpen van visuele aspecten van een merk, zoals het logo, kleurenschema, typografie, afbeeldingen en meer. Het creëert een consistente look en feel voor een merk.

Een website redesign omvat het herontwerpen van de look en feel van een bestaande website. Dit omvat het aanpassen van de layout, kleuren, typografie, afbeeldingen en meer. Het kan ook het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid omvatten.

contact

Zeg hi!

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte? Vul het contactformulier in of stuur een email naar costa@iconicstudio.nl en beschrijf je project. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

contact

Say hi!

Do you have any questions or would you like a no-obligation quote? Fill in the contact form or send an email to costa@iconicstudio.nl and describe your project. I will contact you as soon as possible.