Close

webdesign

Website laten maken

Wil jij een website laten maken? Ik ben gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte WordPress websites. Profiteer van de vele voordelen die WordPress te bieden heeft, van gebruiksvriendelijkheid tot geoptimaliseerd voor zoekmachines. 

voordelen en waarom het een populaire keuze is

Voordelen van WordPress

Gemakkelijk te gebruiken

WordPress is bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en daardoor ideaal voor mensen zonder veel technische kennis

Veelzijdig

WordPress biedt een uitgebreide bibliotheek plugins, zodat je website precies kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen en eisen.

Makkelijk zelf beheren

Het biedt een intuïtieve beheersinterface om het beheer en onderhoud van de website eenvoudiger te maken. Hierdoor bespaar je tijd en kosten en hou je de website altijd up-to-date.

Veiligheid

WordPress wordt regelmatig bijgewerkt om beveiligingsproblemen op te lossen en beveiligingsfuncties toe te voegen, waardoor jouw website beschermd blijft tegen cyberaanvallen.

Mobielvriendelijk

WordPress websites zijn standaard mobielvriendelijk en optimaliseren voor mobiele apparaten.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

WordPress websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google, waardoor jouw website beter vindbaar is en meer verkeer kan genereren.

aanpak

De aanpak bij het laten maken van jouw WordPress website

stap 1

Analyse

Voordat ik aan de slag ga met het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website, neem ik de tijd om jouw specifieke wensen en eisen te analyseren. Zo zorg ik ervoor dat jouw website precies aansluit op jouw bedrijf en doelen. 

stap 2

Ontwerp

Op basis van de analyse ontwerp ik een concept voor jouw website. Hierbij zorg ik ervoor dat het ontwerp mooi, functioneel en gebruiksvriendelijk is. Ik ontwerp de website vanaf scratch, geen standaard thema’s. Zo is jouw WordPress website altijd uniek.

stap 3

Ontwikkeling

Als het ontwerp is goedgekeurd, ga ik aan de slag met de ontwikkeling van jouw website. Ik maak gebruik van de laatste technieken en het WordPress platform om jouw website snel en efficiënt te ontwikkelen.

stap 4

Testen & lanceren

Voordat je website live gaat, testen we deze grondig. Ik controleer of alles naar behoren functioneert. Als alles in orde is, kan je website live en ben je klaar om online te gaan!

Professionaliteit en Kwaliteit Gegarandeerd

Als webdesigner streef ik altijd naar de hoogste kwaliteit en professionaliteit in mijn werk. Ik geloof in het leveren van WordPress websites die niet alleen aan jouw wensen en eisen voldoen, maar ook aan de hoogste industrienormen. Ik maak gebruik van de nieuwste technologieën en designprincipes om ervoor te zorgen dat jouw website er op elk apparaat geweldig uitziet en eenvoudig te gebruiken is.

 

Bovendien ben ik altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning na oplevering van jouw website. Ik sta altijd klaar om eventuele aanpassingen te maken en ervoor te zorgen dat jouw website blijft werken op het niveau dat je verwacht. Ik waarborg de kwaliteit en professionaliteit van mijn werk en ben er trots op dat te kunnen aanbieden aan mijn klanten.

Start vandaag nog met je eigen WordPress website

Mijn aanpak is gericht op het leveren van een website waar jij trots op kunt zijn. Ik werk snel, efficiënt en met aandacht voor detail, zodat jouw WordPress website precies voldoet aan jouw wensen en eisen. 

Veelgestelde vragen

De kosten voor het ontwikkelen van een WordPress website variëren afhankelijk van de complexiteit en de specifieke eisen van de klant. Denk hierbij aan de hoeveelheid pagina’s, functionaliteiten, design etc. Gemiddeld zullen de kosten om een website te laten maken tussen de €1.500 tot €3.000 zitten.


Bekijk hier een lijst met prijs indicaties van mijn services

Als je ervoor kiest om jouw website te laten maken door Iconic Studio, dan maak ik die in WordPress. Met het WordPress CMS kun je heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen in jouw website. Hiervoor hoef je geen technische kennis te hebben! Ook kan je zeer eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Wil je een WordPress website laten maken? Ik help je graag met al je vragen!
Ik maak geen gebruik van standaard thema’s. Alle WordPress websites die ik bouw worden gemaakt met Elementor (Pro) en hun eigen thema waarmee ik mooie en gebruiksvriendelijke websites kan bouwen. Hierdoor kan ik alle websites zelf ontwerpen zonder beperkt te worden door al bestaande thema designs.

Neem gerust contact op met mij. Ik beantwoord graag je vragen!
Ja, het is mogelijk om aanpassingen te maken aan de WordPress website na de lancering. Ik zal uitleggen hoe je zelf eenvoudig tekstuele aanpassingen kan maken. Voor complexere aanpassingen en onderhoud bied ik een onderhoudscontract.

Neem gerust contact op met mij. Ik beantwoord graag je vragen!
Ja, je hebt standaard gratis 30 dagen garantie na levering. Onder deze garantie vallen foutjes en bugs die pas zijn ontdekt 30 dagen na levering. Fouten die zijn ontstaan doordat je zelf of iemand anders aanpassingen heeft aangebracht worden niet gedekt door deze garantie. Ik raad daarom ook aan om een onderhoudscontract af te sluiten.

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen jouw project kunnen bespreken! Ik beantwoord graag je vragen.
Indien je geen afbeeldingen hebt, kan ik de website voorzien van eventuele stockafbeeldingen. Ik bied geen service aan om teksten te schrijven. Wel kan ik je adviseren wat voor soort content je zou kunnen plaatsen op de website.

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen jouw project kunnen bespreken! Ik sta graag voor je klaar.

contact

Zeg hi!

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte? Vul het contactformulier in of stuur een email naar costa@iconicstudio.nl en beschrijf je project. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.